Светът

Rusmonitor.com: Даниил Константинов: това, което правят руските власти сега, е истинско държавно престъпление

(Дез)информация/Анализи

Това, което руските власти правят сега, е истинско държавно престъпление. Не, не говоря за конституционен преврат – отдавна съм свикнал с преврати в Русия, а за престъпно бездействие във връзка с разпространената в Русия епидемия. Засега това е само бездействие, но ако те наистина накарат хората да излезнат на масово гласуване на 22 април, то това вече ще е очевидно престъпно действие. Създаване на условия, най-благоприятни за развитието на епидемията.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




Представете си, че милиони възрастни хора служебно отиват до урните и се заразяват с коронавирус. Можете ли да си представите колко хора ще се разболеят и колко от тях ще умрат ?! Това е истинско клане на хора, ако се замислите. Какво ще кажете за парада на 9 май на фона на епидемията? Това изцяло си изглежда като окончателното решение на пенсионния въпрос.

Надявам се, че руската опозиция ще бъде достатъчно умна, за да не призовава да се ходи до избирателните секции при такива условия. Най-разумният подход при такива условия (както политически, така и епидемиологични) е бойкот. Не участват в гласуването и не участват в разпространението на вируса. Съгласете се, интересна и символична комбинация.

* https://rusmonitor.com/daniil-konstantinov-to-chto-delayut-sejchas-rossijskie-vlasti-eto-nastoyashhee-gosudarstvennoe-prestuplenie.html

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *