Светът

BGR.NEWS-FRONT.INFO: ЕС призова за подобряване на отношенията с Русия след пандемията на коронавируса

(Дез)информация/Анализи

Европейският съюз може да загине ако не преосмисли всичко след пандемията на коронавирус и не помисли за бъдеща стратегия. Мориц Ендерс, авторът на статията за Deutsche Wirtschafts Nachrichten, призова ЕС да обмисли бъдещето си в посока Изток, в лицето на Русия и Китай, съобщава изданието eNews.

По-специално авторът предлага да се направи отказ от доларовата зависимост и да се реформира еврото, както и изграждане на мирни отношения с Руската Федерация.

Това трябва да се направи, за да могат европейските държави да оцелеят, тъй като коронавирусът помогна за промяна на глобалната икономика и геополитиката.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




Ендерс пише, че в момента стратегията на Брюксел е да сътрудничи не само със САЩ, но и с други страни.
За това обаче трябва изкусно владеене на дипломатически навици, като Русия.

Според автора Руската Федерация, въпреки сближаването с Китай, продължава успешно да защитава собствените си национални интереси.

Коментар на АА

Преценете сами доколко съдържанието на тази новина отговаря на заглавието. Автор на статия в немско бизнес издание, което е свързано със среди развиващи търговски връзки с Русия, изказва мнение, което издава преднамереност. Този материал и мнението, което се изразява, не е нито водещо, нито представително за немския бизнес, още повече че Германия бе една от първите и ярки жертви на Ковид-19 кампанията, която принизяваше помощта на страната на Италия.

Руските хибридни центрове, превръщат личното мнение на един отделно взет немски автор в „ЕС призова“, т.е. вече това е мнение на Европейския съюз. Нататък предложенията са в типичния стил, атлантическите връзки не са перспективата на Европа. Русия е, нещо повече тя е шансът на Европа да оцелее след коронавируса.

Директните хибридни внушения за силно намаляват достоверността и прониквателната способност на подобни пропагандни материали.

* https://bgr.news-front.info/2020/04/13/es-prizova-za-podobryavane-na-otnosheniyata-s-rusiya-sled-pandemiyata-na-koronavirusa/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *