Светът

Tsargrad.tv: „Ще се унищожаваме и ще загиваме“: депутат от Радата предрече смърт за украинците

(Дез)информация/Анализи

Депутатът от Върховната Рада Иля Кива в ефира на украински телевизионен канал предрече смърт за украинците, докато на власт не дойде „лидер, който може да сглоби държавата“. „Ще се унищожавме и ще загиваме“, прогнозира народният депутат.

„Днес е вторият етап на разширяване и завземане на властта в Украйна“, заяви депутатът от Върховната Рада от фракция „Опозиционна платформа – за живота“ Илия Кива в ефира на телевизия NewsOne: „Първият беше доста ефективен, подредиха хората си, дори получиха активът на предишния президент Порошенко, когото по никакъв начин не можем да изведем на подсъдимата скамейка. „

Според народния депутат групата на Сорос действа в Незалежная, която „се опитва да завземе властта все повече и повече и да получи пълен контрол“.

Кива предрече смъртта на украинците, докато не дойде на власт „лидер, който може да събере държава“.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




„Ще се унищожаваме и загиваме, докато в страната не се появи лидер, който може да събере страната и да възстанови реда“, обясни украинският парламентарист, „който ще има ясна мотивация да действа в интерес на украинския народ, който няма да бъде разсейван от виковете на европейски и американски партньори. „

Що се отнася до настоящия президент на Украйна Владимир Зеленски, то според заместника той не е готов да се изправи срещу самата група на Сорос и „няма сили, опит и пълноценен екип“.

„И парламентът също е обект на това разширяване и вече не може да се нарече украински – една трета от Радата днес се бори за интересите на своите господари, а не за украинския народ!“.

Коментар на АА

Новата стара линия на кремълската политика спрямо Украйна е да насърчава антизападен вариант на украински национализъм, в контекста на Запада, на който не може да се вярва и продажния елит в Украйна.

Очевидно с открити проруски рефрени в политиката, Москва трудно ще пробие сред украинското общество.

Просто разлома в отношенията е толкова мащабен и дълбок, че е изключено този и следващия президент да намерят някаква форма на съвместно съществуване и сътрудничество, което да покрие със забрава и анексията на Крим и де факто присъединяването на части от Донбаска и Луганска области.

Минските споразумения и Нормандския процес не могат да дадат решение, каквито и да са очакванията.

Наследството на Путин ще бъде предмет на ожесточени спорове, защото загубата на Украйна и де факто превръщането и в смъртен враг, не може да се компенсира от анексията на Крим.

* https://tsargrad.tv/news/my-budem-unichtozhatsja-i-pogibat-deputat-rady-predskazal-ukraincam-smert_251210

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *