АкцентСветът

Tass.ru: Медия: Украйна разследва възможната инсталация на „бръмбари“ в офиса на Порошенко

(Дез)информация/Анализи

Служители на Държавното бюро за разследване на Украйна след публикуването на лентите на „Порошенко и Байдън“  започнаха проверка на случая с незаконно инсталиране на слухово оборудване в офиса на бившия президент на страната. Това следва от материалите на Единния регистър на досъдебните разследвания.

„Във връзка с възможното незаконно използване на специални технически средства за получаване на информация, които биха могли да навредят на интересите на държавата“, се говори във фотокопието на откъс от регистъра, което бе публикувано от „Украинска правда“.

„Службата разследва случая за подслушване в офиса на Порошенко“, каза източникът на публикацията пред органите на реда.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




Коментар на АА

Контекстът на историята с бръмбарите е, в прочита на руските медии и тази публикация, че сегашният президент е разпоредил инсталирането на тези подслушвателни устройства, а специфичната зона на интерес – връзката Порошенко и Байдън е да внуши че Зеленски играе с Тръмп, докато Порошенко с Байдън и така да пренесе в самата Украйна битките от Америка.

В същност инсталирането на подслушвателни устройства може да е дело и на руските служби и това да бъда просто пренасочване на вниманието за да не се гледа в друга посока.

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/8561269

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *