Kursk.com: Ванга предсказа гражданска война в САЩ през 2021 година

Пророчицата също така e предупредила за редица проблеми за други страни през следващата година на Бика.

Някои от предсказанията вече са се сбъднали, по-специално смъртта на Индира Ганди и катастрофата на подводницата „Курск“.

За следващата година Ванга също имаше няколко прогнози. По-специално в Съединените щати през 2021 г. гадателката предсказа гражданска война. Ванга заяви, че за Съединените американски щати годината на бика ще бъде повратна, а президентът през тази година ще бъде последен.

Пророчицата каза още, че Китай и Русия ще заемат водещи позиции.

В Русия, според Ванга, през 2021 г. ще настъпи мащабна демографска криза на фона на грипна епидемия. Възможно е болестта, която Ванга нарече грип преди години, всъщност да бъде коронавирус, тъй като е известно, че понякога прогнозите на Ванга могат да бъдат интерпретирани по различни начини.

Ванга е прогнозирала подобрение на ситуацията в страната до втората половина на следващата година.

Хората все още се отнасят по различен начин към пророчествата на Ванга, която почина през 1996 г.

Има не документирани мнения, че Ванга е предсказвала смъртта на Сталин, аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, победата на Борис Елцин на изборите през 1996 г. и атаките на 11 септември. В същото време прогнозите за началото на Световната война през 2010 г. с използване на ядрено и химическо оръжие, последиците от радиоактивни отпадъци в Северното полукълбо през 2011 г., които ще унищожат животни и растения, прогнозата за 2014 г., че повечето хора ще боледуват от рак след химическата война и почти пълното запустяване на Европа през 2016 г, не се сбъднаха.

По-рано съобщихме, че анализатори прогнозират „смъртоносна зима“ за САЩ поради срива на здравеопазването.

Коментар на АА

Използването на пророчицата Ванга за предсказания и насаждане на суеверия е стара практика на специалните служби в Съветския съюз и в България, която не е забравена.

Естествено е, че тези „прогнози“ са пълен фейк, най-малкото защото пророчицата отдавна е в отвъдното и не може, дори и да иска да ги прави. Но от нейно име, и у нас и в България, продължават да използват доверието към нея за практични цели на съвременна политика.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.
У нас Нешка Робева беше пуснала фейк за това как Ванга била против това че сме станали членове на НАТО!?. Станахме членове през 2004 година, като реални преговори започнахме при правителството на Иван Костов през 1998 година, а Ванга почина през 1996 година!?

По същия начин в края на Съветския съюз, когато свършиха аргументите на властите там, и материалните доказателства за състоятелността на системата ставаха все по-оскъдни, прибягнаха до сеансите на Кашпировски, който всяка вечер от екрана на централната телевизия облъчваше масовата публика.

Обърнете внимание колко „актуални“ са „прогнозите на Ванга“ от отвъдното и изцяло в сферата на пожелателното за политиката на Кремъл – САЩ са в гражданска война /отчита се вероятността от силови сблъсъци между привържениците на Тръмп и тези на Байдън/, прогнозата, че това ще бъде последния президент на САЩ /Тръмп ще бъде последния, а Байдън няма да стъпи в длъжност/ и разбира се че Китай и Русия ще заемат „водещи позиции“.

Това не е просто пропаганда от „улицата“ или „от мрежата“, която се произвежда от зийлоти/религиозни привърженици на режима в Русия, това е пропаганда, която се произвежда всяка години от центрове близки до и платени от властите.

Всяка година излизат „прогнозите“ от името на Ванга в Русия, част от които се разпространяват и у нас и стават интегрална част от хибридната война.

Забележете, в материала се прави срамежлив опит да се запази някаква връзка с реалността, но не за това че е първичен фейк информацията, а че прогнозите на Ванга не винаги се сбъдвали.

https://kursk.com/news/country/60836.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews%2Fstory%2FVanga_predrekla_grazhdanskuyu_vojnu_v_SSHA_v_2021_godu–e2fc38dd0c09ceebe53ab8c9483030a0

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Подкрепете и проекта Алтернативата на alternativata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *