АкцентСветът

Не познавам човек от ВКР, който да не е краен левичар, антинатовец и антиевропеец

Бих искал да подчертая, че петото встъпване на власт на Путин е незаконно и не може да бъде оправдано. И руската опозиция, и редица наши съюзници от НАТО подчертаха, че изборът му е фалшив и той би трябвало да бъде третиран като самозванец и узурпатор. Вероятно скоро ще има и международно решение. На този фон Зеленски е легитимният президент на страната си. Утре у нас се опитват да организират шествие „Безсмъртният полк“, от който даже в Русия се отказаха. Парад ще има, защото миналата година го отмениха. Основната им теза е, че воюват не с украинците, а с целия Запад, поради което ще показват и пленено украинско оръжие. Русия вече е превзела Грузия, защото партията „Грузинска мечта“ беше монтирана с помощта на ГРУ. Огромната част от грузинския народ вече ненавижда узурпаторите и руските окупатори. Където и да бръкне човек в съветската и руската военна история, се среща с огромен масив от илюзии, фалшиви митове и доизмислени истини, коментира в студиото на Алтернативата о.р. кап. I ранг Васил Данов.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940


Хитлер е изпреварил с две седмици нападението на СССР. Затова руснаците понасят така болезнено удара на 22 юни 1941. Те побеждават с оръжие основно от лендлийза. Вече украинци управляват F-16 и важното е да установят паритет във въздушното пространство на страната си. В момента изпитват обща нужда от оръжие. Руският народ е отдавна обязден – честните и почтени хора избягаха или бяха убити. Вътрешната опозиция е практически унищожена. Отчаяни действия можем да очакваме, когато Путин бъде притиснат от ВСУ. Загубите на Газпром официално достигнаха 600 млрд. и златните потоци към руската хазна намаляват и спират и за да финансира войната си, той ще трябва да търси други източници.
У нас службите са тревожно пробити, объркани и зависими от политическата власт в момента. Наблюдаваме двувластие – службите са подчинени формално на МС, отчитат се пред него, осигуряват информационно НС, но ги назначава президентът. Така стигаме до явлението паравоенни формирования да се готвят за въоръжена борба уж за защита на отечеството, но ние не знаем кое отечество имат предвид – вероятно руското. Тези паравоенни формирования, чието знаме доскоро беше руският императорски флаг с двуглав орел, функционират от 10 години, а МВР не упражнява суверенитета си. Замисълът им е народен съд и проверка на всички реституционни закони. Досега не познавам нито един човек от ВКР, който да не е краен левичар, антинатовец и антиевропеец. Един дори ми сподели, че изготвя списъци.
За мен заплахата [от паравоенните формирования] не е толкова физическа и полицейска, колкото морална и политическа. Обикновеният гражданин остава с впечатлението, че тези хора не вършат нищо незаконно, след като институциите бездействат. Старшият русофил в България, Малинов, е подсъдим вече няколко години. След като не е осъден, всеки може да си помисли, че дейността му е законна – освобождават го от съда да отиде при Путин и да си получи ордена, посочи в заключение о.р. кап. I ранг Данов.

Product Image
Абонирайте се за Daily Brief A&A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *