Uncategorised

Светът и икономиката му са заложници на банда терористи, имащи за цел да изнасят революция

Ситуацията в различните части на Израел е много различна. В Тел Авив е по-спокойно, макар преди минути отново да имаше обстрел. По-тежко е положението на север, където Хизбула изсипват десетки ракети всеки ден. Действат отделни терористични групички на своя глава, чиято цел е да уморят Израел. Въпросът е кого пазят Сините каски и какво правят там. Те не са там по предназначение. Излизат информации от израелската армия, че тунелите и базите на Хизбула са на метри от ЮНИФИЛ. Де факто те са клон на Хизбула. Не е вярно, че израелските сили са обстрелвали многократно и умишлено Сините каски. Те са били предупредени да освободят определени позиции, за да не пречат на израелската армия, коментира в студиото на Алтернативата международният анализатор Давид Леви.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Защо в тунелите и в Газа, и в Ливан в тунелите не се крият мирните граждани, а се крият ракетите, калашниците и взривовете? Ако Ливан не се отърве от управляващата терористична организация, ще се превърне във втора Газа. Сега има златен шанс нормалните сили в Ливан да си върнат държавата. Държава Ливан от няколко години няма. Има Хизбула, която блокира всичко и де факто притежава Ливан с цел да унищожат Израел, защото им пречи по пътя към халифатската държава.

Хамас и Хизбула няма да изчезнат. Трябва да се създадат механизмите да се сключи примирие. В Корана и хадасите няма понятие „мир“ с неверниците спрямо исляма. Общественото настроение в Израел е, че трябва да се отговаря на атаките, макар израелците да са стреснати от атаката с балистични ракети. Но не може личната ти сигурност да бъде в ръцете на аятоласите. Тя трябва да е в ръцете на израелската армия. Ако този режим на религиозни фанатици се сдобие с ядрено оръжие, никъде няма да бъде сигурно. Най-правилната политика би била да се удари ядрената структура на Иран, наред с добива на петрол. Американският президент се страхува от тероризма, който налага режимът в Техеран. Аятоласите са готови дори на тероризъм срещу трети страни. Светът и икономиката му са заложници на банда терористи, имащи за цел да изнасят революция – понятие от съветските времена. Примирие за тях означава време за превъоръжаване за нови терористични атаки. Това не е интерес на Запада. Трябва да се стигне до единство на либералните демокрации в света, за да се реши проблемът. Иначе ще се задълбочи. Терористите завишават бройката на жертвите, за да въздействат на полезните идиоти в Европа.   

Основната заплаха за националната ни сигурност не е бежанската вълна, а от създадените спящи клетки на терористични организации, които могат да се активират. Виждали сме това в почти всеки голям европейски град. Войната е срещу цивилизация и всяко средство за терористите е позволено, посочи анализаторът. 

Product Image
Абонирайте се за Daily Brief A&A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *