АкцентБългария

Ria.ru: Българският премиер обвини президента, че го е шпионирал с дрон

(Дез)информация/Анализи

Българският премиер Бойко Борисов обвини президента Румен Радев, че го е шпионирал, използвайки безпилотни летателни апарати, съобщава Българското национално радио (БНР).

В сряда в българските социални мрежи се появиха снимки на Борисов, почиващ в спалнята му.

„Президентът Радев прекрачи границата и си позволи да изстреля дрон, за да ме снима … Той го изведе на терасата пред входа. Аз лично казвам, че ме следеше с помощта на дрон“, каза Борисов на извънредна пресконференция.

Според Борисов инкриминиращите доказателства срещу него се измислят, за да се прекъснат геостратегическите проекти на правителството, в частност влизането на България в еврозоната и банковия съюз.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни




Държавната агенция „Национална сигурност“ започна проверка на появата на снимки на спящия Борисов в социалните мрежи.

Конфликтът между президента и правителството се наблюдава още от началото на годината. Така през февруари Радев заяви, че правителството е загубило доверието си, защото не действа в интерес на гражданите и води до краха на държавата.

Коментар на АА

Обърнете внимание на текста публикуван в РИА „Новости“, който удобно избягва същността на скандала в „спалнята“, фактът че има пистолет и пачки банкноти, тоест корупционния елемент в скандала. И това е съзнателно усилие,  защото основната част от проблема е в руската подложка на корупционното управление у нас.

Изнесоха руския корупционния модел и матрицата с държавните олигархия, с държавния капитализъм на Путин у нас и сега се оплакват, че отворените канали за зависимост се използват за дестабилизация.

https://ria.ru/20200617/1573089489.html

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *