BGR.NEWS-FRONT.INFO: Грузински свещеник призова за прекратяване на про-западния курс на страната чрез референдум

(Дез)информация/Анализи

Грузия трябва да преосмисли и преразгледа своя евроатлантически курс, който води по пътя на омраза и ненавист.

Такова изявление, както съобщава грузинската редакция на News Front, е направено от архиепископа на Грузинската Православна Църква митрополит Ванский и Багдатский Антоний.

Свещенослужителят остро критикува прозападните неправителствени организации и медиите, които действат в Грузия и дискредитират Църквата, получавайки финансиране от европейски и американски спонсори за това.

Антоний призна, че духовенството все повече се срамува от така наречените „европейски ценности“, които „вече не могат да отговарят на руския наратив“.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.
Коментар на АА

Тази статия би могла да бъде озаглавена – Православие и Референдуми –  алтернатива употреба за хибридни цели. Известно е, че самата платформа Нюз Фронт, беше блокирана в Грузия, поради открития си антигрузински характер.

Самата Грузинска православна църква /по руското изписване/ дълги години се е намирала под контрола на Руската православна църква и влиянието на последната не е намаляло ни най-малко. В самата Грузия тя е основен проводник на идеята, че Грузия няма бъдеще със атлантическите и европейски сили и сегашния курс на страната е пагубен.

Не случайно, Фейсбук в рамките на усилията за борба с фейк новини и дестабилизацията блокира сайта Нюзфронт именно в Грузия.

https://bgr.news-front.info/2020/05/25/gruzinski-sveshhenik-prizova-za-prekratyavane-na-pro-zapadniya-kurs-na-stranata-chrez-referendum/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

One thought on “BGR.NEWS-FRONT.INFO: Грузински свещеник призова за прекратяване на про-западния курс на страната чрез референдум

  • 31st март 2021 в 8:15 pm
    Permalink

    I for all time emailed this website post page to all my friends, because if like to read it next my links will too.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *