АкцентБългария

Посланията ни не са се променили. Много е важно кого пращаме в парламента

Голяма част от гражданите на Варна дори не разбраха, че има частични местни избори. Изборната активност е 11%. Информацията не беше достатъчна. Причината вероятно е в незаинтересоваността на гражданите, тъй като районните кметове се оказаха с доста орязани правомощия. Призоваваме хората да гласуват на изборите идната седмица. Посланията ни не са се променили. Последователни сме в настояванията си – антикорупционните мерки най вече. Поели сме ангажименти към европейските си партньори и трябва да отговорим на очакванията им. Липсата на интерес може да се дължи на умора, но за три месеца няма какво ново да им предложим. Много е важно кого пращаме в парламента, за да може да има стабилно правителство, което да изпълнява критерии за приемането ни в сухопътен Шенген и Еврозоната, коментира в студиото на Алтернативата Стела Николова от ПП-ДБ.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Малко са институциите, на които Българите вярват. Една такава обаче е Европейската прокуратура. И Портних си позволи да я нападне, внушавайки, че там някой е направил манипулация. Това ме предизвика да реагирам. Той е наясно, че е привлечен като обвиняем, така че твърденията му са абсолютна лъжа. Обвинението на ЕП за документна измама. В случай, че обвинението се докаже е възможно държавата ни да връща средства на ЕС. В момента е под гаранция от 5 хил. лв. Ще бъде обвиняем и са аварията във Варненското езеро с т.нар. фекална тръба. За г-н Ибрямов – лице с имунитет – българският съд се е произнесъл, посочи в заключение Николова.

Product Image
Абонирайте се за Daily Brief A&A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *