АкцентСветът

BGR.NEWS-FRONT.INFO: Операция «Корона пандемия» COVID-19 Биооръжие, скрито зад психологическа акция- Красимир Иванджийски

(Дез)информация/Анализи

Ясно е, че с COVID-19 основният въпрос е дали вирусът е генетично инженерирано биологическо оръжие или е естествена еволюция на нов вирус, тръгнал от прилепите на един пазар в многомилионния град Ухан в централен Китай.

Четири месеца след началото на епидемията сме склонни към първата версия – че става дума за Първата световна биологична война с внедряване на вирусна диверсия, най-напред в Китай, а след това и другаде, със съкращението COVID-19 /което означава CO – корона, V — вирус, D – болест – 2019 г./, което поне засега поставя въпроса дали пандемията е фалшива или истинска, извън скоби.

Коментар на АА – тази статия е излишно протяжна, но тъй като и е отделено изключително внимание от топ хибриден сайт на руската пропаганда, пък и в нея има системно изложени ключови послания на руската хибридна война около пандемията си струва да се спрем с коментари в самия текст, тъй като е доста дълъг. За начало вече ви е ясно че това е Първата Световна Биологична Война. Ни повече, ни по-малко.

Важни в случая са таймингът на появата на вируса и мястото на появата му.

Тайминг и място.

Мястото беше многомилионният град Ухан в Централен Китай, а времето – китайската Нова година.

Външният контекст беше пикът на търговската война на САЩ с Китай, и изграждането на Евразия от Китай и Русия след последната среща на 7-те в Бишкек.

Ако се вземе това предвид, възможният сценарий може да е следният – вирусът е бил генетично произведен в някоя лаборатория на САЩ, Англия /например Солсбъри/ или в Израел, и въведен в Китай чрез инфектиране в Ухан, където се намира една от китайските лаборатории, работещи в същата област, за да бъде обвинена в «изтърваване» на вируса.

Коментар на АА

Това е основната версия, в която се обединяват и Москва и Пекин, а именно че коронавирусът е дело на Запада.  Този наратив ще го срещате често, защото тепърва предстои да се разгръща тотална психологическа и информационна война, защото залозите са прекалено големи. В тази битка Русия очевидно ще играе второстепенна роля, за което свидетелства и смирението и по темата за нефтената война със Саудитска Арабия. Но Китай и неговата защита станаха мисия на всички досегашни проруски и антизападни сили у нас. И тази статия е доказателство

Основната цел е да бъде ударен Китай – като основен противник на САЩ, за да се принудят американските корпорации да върнат производството си в САЩ, за да направят «Америка отново велика», както иска Тръмп.

Какъв беше таймингът.

Китайците трябваше спокойно да празнуват започващата на 25 януари китайска Нова година. Но именно тогава ги удари криза, каквато не ги е удряла отдавна.

Първите случаи на зараза с новия коронавирус бяха регистрирани в края на декември 2019 г. Някои публикации го сравниха с ебола, с мащабната епидемия от 2014 г., но това сравнение беше неправилно. Въпреки значително по-високата смъртност (до 72%), Ебола не можа да се превърне в пандемия по две причини: първо, поради географията (основните огнища възникнаха в райони, с които нямаш само международен, но дори и вътрешен въздушен трафик), и второ, поради факта, че е невъзможно да се заразим с Ебола по въздушно-капков път.

С COVID-19 е различно – няма нужда да докосвате тялото на болния, просто трябва да сте наблизо.

Коментар на АА

И тук и нататък няма нужда да се спорим с медицинската достоверност на твърденията на автора. Те не са нито водещи, нито важни, но това не пречи върху тяхна основа да прави заключения.

По принцип и тази епидемия не е уникална. Самият щам принадлежи към същото семейство като SARS-CoV – вирус, който предизвика първата епидемия на SARS през 2002-2003 г., при която починаха около 650 души. И ако онази епидемия се зароди в Китай, то следващото огнище (вирусът MERS-CoV) беше вече в Саудитска Арабия и от 2012 г. до 2015 г. отне поне 431 живота.

Една от най-популярните теории (предимно в китайския интернет) е, че този вирус е бил разработен в американска лаборатория, след което се е осъществила контролирана доставка. Около Китай са разположени няколко био обекта на САЩ, в които се извършва разработването на нови смъртоносни щамове. Доставката е могла да стане по време на Световните армейски игри, на които са присъствали и американци.

Подобна операция има няколко цели.

Първо, това е икономическа война срещу Китай.

Второ, това е репутационен удар срещу Пекин.

И трето, това е възможност за започване на Първата биологична война.

Освен това епидемията започна в много «удобен момент» – преди китайската Нова година, когато пътническият трафик е пиков в цялата страна.

Имаше и втора версия – че епидемията на Ухан може да е резултат от случайно освобождаване от китайска лаборатория. Но тя беше опровергана от Пекин, според който вирусът се е появил извън Китай. Неговото точково разпространение извън Китай – през февруари и март – в Южна Корея, Иран, Италия, Централна Европа и САЩ – потвърждават тази теза.

Коментар на АА – виждате имало версия, че вирусът е бил изпуснат от лаборатория в Ухан, но нали тази версия е опровергана от Пекин и това е достатъчно. В интерес на истината, критиката на Запада не е толкова свързана с отговорността за появата на вируса, а за начина по който Китай реагира в първите най-важните дни, в които заразата можеше да бъде овладяна. Както ще видите в статията изобщо не се засяга този въпрос.

Каква беше реакцията на коронавирусната епидемия в Китай.

Първо, китайското правителство разглежда епидемията като акт на война и включи всички средства, с които разполага, включително и военните, за да овладее разпространението и изграждайки няколко големи болници, поставяйки цели огромни градове под карантина и удължавайки националните почивни дни. Реакцията беше далеч извън това, което един вирус с ниска смъртност оправдава. Ясно е, че китайското правителство третира тази епидемия, като акт на биологична война, или може би, като генерална репетиция за по-смъртоносна епидемия, която ще дойде в бъдеще. Заради това беше използвана за провеждане на мащабни учения на Гражданска отбрана.

Във всеки случай китайското правителство действаше така, че никой да не може да го обвинява, че не е разгледал проблема достатъчно сериозно или не е направил достатъчно по въпроса. Напротив – със сигурност нито една друга нация в момента няма възможности за такава мобилизация като Китай.

Второ, реакцията на западните медии беше да се създава паника и да се злепоставя Китай, и случващото се там, като «ужасна история». Медиите направиха всичко възможно да разпалят масовата истерия за всички китайски неща – вируси, 5G, Huawei и т.н.

Трето, Белият дом поиска експертите да разгледат възможността COVID-19 да е генетично оръжие, т.е. да вика «самият крадец вика дръж крадеца» .

Вирусната хибридна война срещу Китай започна след провала на преговорите между Вашингтон и Пекин, т.е. атаката е комбинация от биооръжие, пропаганда и икономическа война. И се провежда в тандем с усилието да се предизвика масов глад в Индия и Африка.

Междувременно изследователи в Индия установиха и СПИН-вмъкване в коронавируса, което може да бъде само умишлено. Вмъкването е направено така, че вирусът от прилепа да бъде заразен и за хората.

Китайските лекари откриха, че коронавирусът се привързва към белодробните рецептори, което е пет пъти по-често срещано при мъжете от Азия, отколкото при мъжете от Африка или Индоевропейската раса.

В Иран пък се появи друг вирус, атакуващ предимно иранците.

Какъв беше международният фон на вирусната атака срещу Китай – организираните от ЦРУ и MI-6, протести в Хонг Конг, митата на САЩ срещу Китай, заплахата от икономически санкции срещу нации, работещи с Huawei, конфликтите в Синцзян с мюсюлманските уйгури, провокативното плаване на военни кораби на САЩ през Тайванския пролив, политическото преследване на финансовия директор на Huawei, опустошение на свиневъдните стопанства в Китай от друг вирус, биоинженериран от DARPA и т.н.

С една дума, налице е умишлен саботаж на китайската икономика от САЩ и Запада.

Това е и отговорът на основния въпрос: «Cui bono?» Или по-точно «Кой би трябвало да спечели?», защото вирусът – бумеранг се върна в САЩ с разпространението на COVID-19 и с краха на борсата в Ню Йорк.

Човечеството беше изправено пред така наречения «черен лебед», който нулира финансовите пазари. Само за няколко дни бяха «заличени» над 25 трилиона долара с оправданието на вирусен «форс мажор».

И в този момент интернет пространството – основна арена на информационната война – е затрупано с всякакви теории и хипотези, спекулации и подозрения, дебати и спорове за произхода и целта на коронавируса на Ухан. Но всичко, което има значение, са отговорите на два ключови въпроса: «Кой го направи?» и «Защо го направи?»

Следователно, истинските извършители на тази световна терористична биооперация лесно могат да бъдат идентифицирани чрез наблюдение на последиците и резултатите, които стават все по-очевидни с всеки изминал месец. Някои от тези последици вече изброихме. Други са изброени по-долу и инкриминират единствената банда, способна на такава операция.

ФАКТ: COVID-19 е изключително сложен патогенен микроорганизъм, който причинява изключително заразен болестен процес.

ФАКТ: Този биоинженериран коронавирус се трансформира в много по-мощно биологично оръжие, когато се пусне в среда, в която е активирана новата захранваща мрежа 5G, в която населението е ваксинирано с грипни ваксини и е в непрекъснатото индустриално замърсяване с компрометирани дихателни системи.

ФАКТ: Този специфичен щам на коронавирус е създаден в технологично усъвършенствана лаборатория за биоинженерниг и е проектиран не само да убива масово, но и да поддържа глобална пандемия.

ФАКТ: Тази изключително вирулентна форма на коронавирус беше пусната в Ухан /Китай/ през същата година, в която градът беше определен за демонстрационна зона 5G, което показва намерението да се извърши геноцид от истинските организатори на Запад.

ФАКТ: Коронавирусното биооръжие би могло да бъде лансирано и успешно покрито само от изключително мощна група държави, корпоративни организации и транснационални институции, които защищават отчаяно глобалния Нов световен ред.

ФАКТ: Пандемията на коронавирус в Ухан е умишлено събитие за обезлюдяване, насочено срещу Китай чрез расово биооръжие, подобно на предишните биотерористични атаки срещу китайците, като избухването на SARS през 2002 г.

ФАКТ: Тази биотерористична атака може да се превърне в събитие на ниво «пълно изчезване» и вече има огромно въздействие върху световната икономика.

Коментар на АА

Почти всеки един от посочените по-горе „факти“ е ескалираща манипулация с наратив, който включва както технологични, така и идеологически и чисто психологически аспекти, като глада, геноцида, и тоталното демонизиране на Запада са просто странични продукти. Това е толкова атавистична ненавист към всичко западно, което е типично за хардлайнерите в комунистическата номенклатура.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




Този списък представя основните цели защо коронавирусът беше пуснат в Китай – за постигането на цели, които ще улеснят преминаването към глобално управление на световното задкулисие.

Комбинацията от техните цели може да бъде постигната само с организиран заговор, чрез който координираните действия на биотероризма ще имат дълбоки последици за цялата планета.

Заради това в близките месеци ще се появят и други мотиви:

  • опити за налагане на «световно правителство»;
  • програми за принудителна ваксинация в световен мащаб с коронавирусните ваксини;
  • отвличане на вниманието на човечеството от глобалната корупция и престъпност;
  • изграждане на благоприятна среда за горещата фаза на Третата световна война;
  • създаване на претекст за контролиран срив на глобалната икономическа и финансова система;
  • осъществяване на геноцид, както и на глобално обезлюдяване до ниво «пълно изчезване»;
  • страх и хаос в планетарната цивилизация, за да се въведе драконовски контрол върху масите;
  • разширяване на правомощията на Световната здравна организация за въвеждане на глобална медицинска тирания;
  • принуждаване на Китай да спазва американските икономически и търговски ултиматуми;
  • създаване на международно безкасово общество с една световна валута чрез Единна дигитална криптовалута;
  • инфектиране на световното население с коронавирус, така че бъдещите огнища могат да бъдат предизвикани чрез ваксини, 5G, химикали и т.н.;
  • предизвикване на събитието «черен лебед», което ще катастрофира фондовия пазар и икономиката на САЩ;
  • изграждане на глобален интернет, като решение за бъдещи пандемии.

Коментар на АА

Тук въображението на автора просто напуска пределите на човешката логика и разум. Полезното в случая че виждате „библиотека“ на термини и опорни точки по целия спектър на руската пропаганда – от тривиалното „световно правителство“, през „принудителна ваксинация“ /всички страни включително Китай и Русия се надпреварват да открият такава/, гореща фаза на Трета световна война /и това е тривиално/, контролирания срив при циклична криза е нормална цел на всяко правителство, но очевидно му убягва че пандемията рязко ускори и направи трудно управляема тази криза. Самият факт, че Русия получи помощ от САЩ за да се сключи споразумение за намаляване на добива с над 10 милиона барела, означава, че никой не търси чиста победа, а шанс на всички. Това с разширяването на правомощията на СЗО очевидно е отвъд гравитацията на обичайното човешко въображение – САЩ спряха финансиране на СЗО именно заради бавната реакция и липсата на лидерство, което причини трилиони в загуби. Останалите неща с единната дигитална валута, 5G, глобалнияинтернеткатопредпоставка забъдещипандемии не си заслужава да се коментират

Биотерористичната атака в Ухан е международна престъпна конспирация с епични пропорции.

В основата на тази епидемия има и истини, и лъжи, и вирус, и биологично оръжие… точно както беше при SARS, MERS, свинския грип, птичия грип, СПИН, испанския грип от 2018 г. и др.

Налице е планирана пандемия /план-демия/ с психооперация за глобална паника, зад която се внедрява биооръжие.

Нека да сме наясно – 4 месеца след началото на COVID-19 ние все още не знаем какво не знаем.

През последните 50 години сме отразявали десетки подобни пандемии в различни части на света. И тази не е изключение. Тъй като световните медии са собственост и се контролират от ЦРУ не може да се вярва на нито един техен репортаж.

От декември 2019 г. всеки западен пропаганден център е ехокамера на коронавирусна дезинформация, лъжлива информация и фалшива информация. Това е така, защото в основата на ставащото е колосална операция и глобална психологическа операция (известна също като псиоп). Шпионажът включва цялата информация относно COVID-19 и произтичащата пандемия.

Следователно, на практика е невъзможно да се разбере кое е вярно, а кое не е за коронавируса и за възникналата пандемия.

На първо място, как да разберем дали медиите публикуват поне един истински факт за тази изцяло изфабрикувана пандемия?

Няма начин.

Спомнете си за дезинформацията за събитията на 11 септември 2001 г. с Ню Йорк. Всички констатации на правителството на САЩ не само че бяха неверни, но и бяха многократно опровергани с твърди доказателства на квалифицирани и утвърдени експерти. Едно беше сигурно – 11 септември 2001 г. беше едновременно «Вътрешна работа» и «Работа на Моссад на Израел».

И сега с най-голяма вероятност цялата планетарна цивилизация е подложена на безпрецедентна глобална психооперация с наистина епични размери операция корона пандемия , по-скоро план-демия.

Защо?

Има няколко ключови въпроса около тази организирана биоинженерна пандемия.

Всеки от тях трябва да бъде разбран, за да се види дълбочината и широчината на тази международна и престъпна конспирация.

Първото и най-важното – дали съобщенията за възникването на огнището на коронавируса, са истински т.е. дали въобще нещо такова се е случило.

Това може да е обикновен грип, който целенасочено и лъжливо се диагностицира като «коронавирус».

Това може да е друга болест, която е обозначена като «коронавирус».

Това може да бъде специално разработен химикал – аерозол, който се пръска от самолетите върху жителите долу.

Може да бъде и комбинация от всички тях.

Може да бъде и изключително опасно и смъртоносно биологично оръжие, маркирано като COVID-19, което е биоинженерирано в американска военна лаборатория за биовойна, като Лабораторията за научно-изследователска и развойна дейност на американската армия във Форт Детрик във Фредерик, Мериленд.

Или в английската лаборатория Porton Down, в прословутото вече градче Солсбъри и т.н.

Второ, какъв е стандартизираният диагностичен тест, който се използва днес, за да определя безусловно съществуването на инфекцията COVID-19?

И как всяко здравно заведение в света изведнъж по чудо се сдоби с напреднал и нов диагностичен тест, за който нищо не знаехме и не знаем? Колко точен е този тест? И кой и къде го е създал!

Кои медицински органи и научноизследователски институции са участвали във формулирането на протокола за лабораторния тест за COVID-19? Дали той дава фалшиви позитиви или лъжливи негативи? Кой администрира диагностичния протокол във всяка болница или клиника, която е произвела инфекциите?

Нищо, nothing, nada…

Ние наистина не знаем отговорите на нито един от тези въпроси.

Онова, което знаем е, че медицинските власти могат изкуствено да предизвикат установените от СЗО «коронавирусни симптоми» във всеки пациент под грижите на лекари или в болнична обстановка. По същия начин, всеки пациент може да бъде инжектиран скрито с всеки вирус – особено коронавирус, като съставна част от назначените им грипни ваксини.

Заради това все повече хора искат да видят твърдите доказателства как COVID-19 се определя при всички заразени пациенти. И все повече хора питат – дали въобще съществува нещо такова като COVID-19?

Векторите за разпространение на заразен коронавирус са много и следователно трудни, дори за най-добрия изследовател епидемиолог, да проследи дали е имало само един източник на първоначалната инфекция? Напротив – всичко сочи към множество атаки на биотерористи в различни точки на света.

На трето място, изведнъж и сякаш за да дадат легитимност на тази «постановка на измама, смесена с реалността», известни актьори и професионални спортисти, политици и популярни музиканти се самокарантинират, след като декларират, че са тествани положително за вируса.

Такава знаменитост беше и баскетболистът Коби Брайънт, който една седмица след «началото на вируса в Ухан – Китай, през януари загина в подозрителна катастрофа с хеликоптер на 26 януари 2020 г. в деня след началото на китайската Нова година.

Каква беше връзката Коби Брайънт – Китай.

Брайънт стартира фонда «Коби Брайънт – Китай», който си партнираше с фондацията Soong Ching Ling, благотворителна организация, подкрепена от китайското правителство. Фондът «Kobe Bryant China» събираше пари в Китай, предназначени за образователни и здравни програми.

На фона на «огнището на коронавируса в Ухан» изглежда, че Коби е бил убит , защото е знаел за някои аспекти на тази американска биотерористична операция срещу Китай. Дали американското правителство не беше доволно от филантропската му работа в Китай в този «деликатен момент», вероятно никога няма да разберем. Като се има предвид неговата силна католическа вяра, може Коби да е планирал да изгради нов мост към Китай, което не се е харесало на ЦРУ.

Коментар на АА

Тази версия за убийството на Коби Брайънт се появи като от част от конспиративните теории, включително че било дело на „илюминати“. Няма нито едно сериозно издание, включително в Китай, което да е споделяло тази версия. Но сега е удобен момент, тъй като в тази психологическа война се вадят от нафталина всяка конспиративна теория.

И така, всички доказателства сочат, че биоинженерираният коронавирус, невидимо и е целенасочено внедряван по целия свят срещу враговете (Китай и Иран) от истинските извършители (САЩ, Англия, Израел). По този начин много влиятелни хора в тези страни могат да бъдат убивани под прикритието на коронавирусната смърт.

Твърде вероятно е точно това да се случва в Иран. Иран също беше ударен от коронавируса, като смъртността е особено висока. Иран е център на една от най-тежките коронавирусни епидемии. Дали Израел пусна коронавируса срещу Иран?

Още по-малко е известно за тайните връзки между Саудитска Арабия и Израел.

И как пандемията по цялата планета да не се разглежда като избирателна в светлината на биотерористичната операция, директно срещу Иран?

Реално страните, които бяха ударени от тази чума, са тези, които имат големи търговски сделки с Китай (например Италия и Иран), или тези, които имат намерение, да се присъединят към «Новия път на коприната» от Китай, известен като «Един пояс, един път».

Сега да погледнем какво се случи с италианците, след като през 2019 г. подписаха споразумението с Китай за използването и управлението на 4 пристанища, три от които в Северна Италия. Тогава ще се досетите защо в карантината хиляди италианци излизаха по балконите и пееха националния химн.

Нещата не са толкова сложни – най-мощните тайни общества на Земята не искат Китай да се движи на Запад със своята инициатива за «пояса и пътя». Това са англо-американската ционистка ос, Международният банков картел и криминален синдикат. Това, което тези наднационални организации искат, е войната. Ето защо те започнаха жестока атака срещу Китай, Иран, Италия, Русия, Испания, и т.н.

Отдавна разкриваме този заговор за световно господство.

Колко брутални са тези терористи? И по-важното – какви са техните безмилостни тактики и порочни стратегии днес?

Китайският «Един пояс, един път» те искат да заменят с двупоясно и двупътно движение на производството и търговията в рамките на възродената морска инициатива на Великобритания и с благоприятни за короната търговски споразумения.

Лондонската банкова индустрия (банкстерите) има дълга история на убийствени и брутални тактики за постигане на своите икономически и финансови цели.

Внедряването на вирусното биооръжие може да стане по много начини: миниатюрни дронове, високотехнологични военноморски оръжия, химически аерозолни спрейове, за да назовем само някои от тях.

Италия и Иран изглежда са заразени от по-заразна форма на коронавируса, внедрена от местни участници и скрити методи. Всъщност медиите вече обявиха, че се е появил нов «щам» на вируса Covid-19, още по-смъртоносен!

Всеки ден, когато тази план-демия се разгръща, основните елементи на внимателно скрития заговор стават по-ясни.

Кой не е виждал следните теми, обсъждани в цялата тази координирана вирусна сага:

  • биотероризъм;
  • военно разгръщане на 5G;
  • химически опашки;
  • ваксини срещу грип;
  • геноцид;
  • обезлюдяване;
  • събитие на ниво изчезване;
  • икономически саботаж;
  • финансов тероризъм;
  • медицинско извънредно положение;
  • край на свободата на словото;
  • интернет цензура;
  • принудителни ваксинации;
  • нов световен ред;
  • глобална контролна матрица;
  • световно правителство…

Има толкова много парчета в този пъзел, че наистина е изключително трудно да ги поставите на правилните им места.

Нещо повече – бързата еволюция на тази план-демия е такава, че всеки ден показва различна част от зловещия сюжет.

Истинският сюжет за Новия световен ред е да затвори планетата чрез Глобална матрица по пътя към Световно правителство.

Това е най-важният извод от този анализ – че цялото човечество играе едновременно ролята на актьора и на публиката в това, което беше замислено като «Най-великото шоу на Земята». Само че този много зловещ сценарий е написан за много по-страшно шоу.

Безспорно режисьорите, продуцентите и сценаристите на Новия световен ред са измислили край, който не е добър за човешката раса.

Следователно, не може да се вярва в нищо.

Самото това знание е доста обнадеждаващо. Знаейки, че глобалистите са превърнали целия свят в хорор – реалити шоу, го прави много по-лесно за разбиране и реагиране.

Същественият момент е, че престъпниците са усвоили изкуството да инсценират тези глобални психооперации по начин, който съчетава измамата с реалността. Част от това, което виждате, е истинско, но голяма част от това, което чувате, е измама и обратно — в други засегнати райони голяма част от онова, което виждате, може да е измама, докато част от това, което чувате, е мрачна реалност.

Разграничаването между факт и измислица никога не е било толкова жизненоважно. Тъй като всяка общност ще има собствено реалити шоу «Corona Plandemic», отговорите трябва да са подходящи за всяка уникална драма. Колкото по-осведомен и информиран е всеки човек за това, което наистина се случва около него, толкова по-добре ще реагира.

Още през миналия век бяха пуснати многобройни биооръжия срещу определени нации и популации, като Азиатския грип от 1957 г., Хонконгския грип от 1968 г., вирусът Епщайн-Бар, Човешкият папиломен вирус, вирусът на херпес симплекс, Лаймската болест, /СПИН/ ХИВ, свински грип, птичи грип, болест на вируса Ебола, вирус на Западен Нил, както и много от огнищата на морбили и едра шарка. (Спомнете си и за коренните американци – индианците, които умишлено бяха унищожени с биологичното оръжие на едрата шарка.)

Ако в тази многовековна престъпна конспирация има окончателно действие това е операция «Corona Plan-demic».

Това е не само последният акт в дълготрайната глобална драма, но може да е и последният акт въобще.

Кои са режисьорите, продуцентите и сценаристите на пландемиката Corona?

Замислете се – отговорът не е сложен.

Въпреки че Corona Plan-demic е частична измама и частична реалност, тя е смъртоносно биологично оръжие, като в настоящата грипна смес има много повече различни щамове на COVID-19. Има и други грипни инфекции, които бушуват през този особено заразен грипен сезон.

Но голямото притеснение обаче е, че има други видове по-сериозни заболявания и/или болести, които са във военните лаборатории и хладилници и чакат своя час.

Битката за планетата навлезе в нов, още по-опасен, а възможно и заключителен етап…

Заключителен коментара на АА

Подобен тип материали изобилстват на страниците на Строго секретно. Това което прави този материал по-различен и достоен за страниците на главен хибриден сайт на Кремъл е систематизацията на едно място на много опорни точки, манипулативни внушения и пропагандни постановки, което спестява време за запознаване с цялата палитра.

От една страна, вече е ясно, че Китай е новата Мека на антизападните среди у нас, в голяма си част посткомунистическа номенклатура. Те продължават да търсят опората на своята рефлексна ненавист към Запада и тъй като Москва не дава достатъчно основание и най-вече стимули, ориентацията е към Пекин.

От друга, внушенията за несъвместимост между траекториите на развитие на ЕС и САЩ, от една страна, и Русия и Китай, в пост-пандемичния свят предполага още дълги години на терзания на родните ни пазители на Вярата в победата на „здравите“ сили, които така и не приеха загубата в Студената война. Те просто виждат във всичко шанс за реванш.

* https://bgr.news-front.info/2020/04/12/operacziya-korona-pandemiya-covid-19-bioorzhie-skrito-zad-psihologicheska-akcziya-krasimir-ivandzhijski/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *