Светът

Tsargrad.tv: „Коронавирус? Не, не сме чували“: страните от НАТО си помпат военните мускули под звука на пандемията – Леонков

(Дез)информация/Анализи

Светът след пандемията няма да е същият. Човек трябва да обърне внимание само на факта, че зад завесата на коронавирусастраните от НАТО провеждат военно обучение. За това в своя канал на Telegram „Мадуро – не е глупак“ написа военен експерт Алексей Леонков.

„Светът след пандемията ще бъде различен. Някой ще спасяват икономиката, някой ще реформират здравеопазването, а някой ще си помпат “ военните мускули „, каза той.

Леонков обърна внимание на факта, че докато целият свят се бори срещу коронавируса, в балтийските страни, например, приключиха ученията на ВВС на НАТО.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




„Коронавирус? Не, не сме чували!“ – каза той иронично.

Става въпрос за учение на военновъздушните сили на НАТО RamsteinAlloy 20-1.

Коментар на АА

НАТО отмени всички учения, които предполагаха значителни струпвания на войски и бойна техника. Едно от малкото учения, които не бяха отменени бе Рамщайн Алой , което се провежда тези дни, и което не предполага повишен риск за заразяване, тъй като е учение на военно въздушните сили. Нито е текущо хрумване, тези учения се планират с години напред, нито пък имат негативно отношение върху икономиката или здравеопазването на балтийските страни.

Несръчен опит за всяване на паника и интриги от страна на сайта Царград

* https://tsargrad.tv/news/koronavirus-ne-ne-slyshali-strany-nato-pod-shum-pandemii-nakachivajut-voennye-myshcy-leonkov_249927

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *