Bgr.news-front.info: „Както се полага на победител, Путин се смее последен“: Американците съжаляват, че Путин не е техен президент

(Дез)информация/Анализи

Американската общественост реагира изключително болезнено на честването на Деня на Русия. С неприкрита завист американците гледаха репортажа на Fox News, показващ спокойните и усмихнати лица на руснаците, ръководството на страната, излъчващо увереност и спокойната атмосфера по улиците в градовете.

Много жители на САЩ започнаха да задават неудобни въпроси, защото величието на Америка се руши пред очите им.

Съдейки по изразените мнения, обикновените граждани на САЩ вече съжаляват, че президент на страната им не е Владимир Путин.

Избрани коментари от посетителите на портала на Fox News:

«Става много тъжно. А Путин се смее. Нима можем да обвиняваме него за това, което се случва при нас? Сами сме виновни за безсилието на властите: страната е опожарена и разграбена от мародери, краят не се вижда. И всичко това, защото нямаме такъв лидер като главата на Русия!» — със съжаление пише MagnumForce.

«Нека Бог да благослови президента Путин, наистина упорит гений, водач и истински човек. Започвам да преоценявам значението му. Образът му е коренно различен от това, което либералните медии изрисуваха за нас», пише SethDeKooters.

«Както се полага на победител, Путин се смее последен. Докато черните вървят по улиците на САЩ, в Русия всичко е спокойно. Шах и мат, глобалисти!» — пише ArizonaConservative738.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни
«Световното задкулисите се разбунтува срещу Путин и президента Доналд Тръмп. И двамата са против глобалистите, затова се опитват да ги изтласкат от светлината и политическата арена. Само толерантни и политици-«мекотели» са популярни в този свят, казва Byzantinestate1.

Коментар на АА

Технологията на руската пропаганда не е много по различна от съветската, и главният прийом е да представяш желаното за действителност.

Тъй като няма достатъчно „материал“ в американските СМИ и социалните мрежи на американци, които възхваляват Путин, напоследък се прибягва да цитати от анонимни чатове, които поради факта че са анонимни могат да бъдат всякакви, включително платени руски тролове или бот системи.

Факт е, че части от Републиканската партия симпатизира на Путин. В САЩ процентът на американците които смятат Путин са съюзник се е вдигнал. Дори в изследвания националната отбрана на Института Рейгън, сред военнослужащите се е повишил процентът – от 19 на 28 процента – на смятащите, че Русия е съюзник, при това само за последната година.

В същото време, повече от 56 процента смятат Русия са главен опонент, което поставя нещата в контекст. Проблем има, но в никакъв случай такъв, който да потвърди основателността на заглавие „американците мечтаят Путин да им бъде президент“.

Самият Тръмп не веднъж е изразявал съжаление, че не разполага с ресурсите на автокрацията на Путин.

https://bgr.news-front.info/2020/06/17/kakto-se-polaga-na-pobeditel-putin-se-smee-posleden-amerikanczite-szhalyavat-che-putin-ne-e-tehen-prezident/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *