Светът

Eu.greekreporter.com: Гръцкият бизнес се обедини за бъдещи интереси в Северна Македония

(Дез)информация/Анализи

Шестнадесет големи гръцки компании, които оперират в Северна Македония, наскоро създадоха Асоциация на гръцкия бизнес в Северна Македония със седалище в столицата на страната, Скопие.

Учредителите включват представители от Stopanska Banka, EDS, Usje и Intrakat.

Избраният президент Арис Влахос обясни, че една от основните му цели е да се улесни комуникацията между Северна Македония и Гърция, като същевременно си сътрудничи и с двете.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни




Той добави, че защитата на икономическите интереси и интересите за развитие на членовете му спрямо местните бизнес общности е била неговата основна цел.

След като беше създадена наскоро, понастоящем не е ясно как асоциацията планира да проведе тези инициативи на фона на коронавирусната пандемия.

Правителството на Македония отвори сухопътните си граници в петък, 26 юни. Очаква се страната да открие отново летищата си в сряда, 1 юли, за пристигащи международни туристи.

Коментар АА

Докато водим спорове за миналото, практичните гърци правят бизнес и разширяват присъствието си в Северна Македония.

Всичко започва от ума на хората. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *