АкцентБългария

BGR.NEWS-FRONT.INFO: «Роденият чрез методите на политическия инженеринг “спонтанен” протест очаквано започна да се “разнася” като облак

(Дез)информация/Анализи

Автор: Енчо Енев

«Роденият чрез методите на политическия инженеринг “спонтанен” протест на нищожно малка, непредставителна част на българското общество/чийто численост съвкупно за страната не надхвърля 5хил. души?/ започна очаквано да се “разнася” като облак, подбран от “въздушните течения”, които задухаха откъм ЕС, метрополията/ Козяк 16/ и от ония подведени млади хора, които бързо “стоплиха”, че искренният им ентусиазъм е яхнат от клиенти на прокуратурата, като част от сценарий да избегнат възмездието на българското правосъдие….?!

Впрочем крайно време е в България да бъде прекратена анархистичната практика на диктат на малцинството над мнозинството….

С въргалянето по “жълтите павета” на тунеядци и лумпенизирани безхаберници/възмездно/ …да се сменят законно избрани правителства…?! Още повече, че отдавна вече сме имали не един повод да се разберем, че София не е България и няма да бъде никога….!!!

Междувпрочем, още от самото начало на всички, които не злоупотребяват с алкохола и “тревата”, беше ясно как ще завърши протеста…

Управленската коалиция ще затвърди позициите си и ще я докарат до следващите парламентарни избори/където ГЕРБ ще бъде отново първа политическа сила по сегашните социологически проучвания/, безхаберника Радев ще се отправи в политическото безвремие-там където му е и мястото, Корнелия Нинова ще получи нокаутиращо политическо кроше, от което ще изпадне в тежък политически нокдаун….с неизвестни,но не особено трудни за предвиждане политически последствия …

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни




Едно от които ще бъде най-вероятно окончателното разцепване на БСП, която и без това, по причина на властовата лакомия и необузданото поведение на лидерката си вече е в технически/политически и финансов/ фалит…..!

Поради което в “ранг-листата” след следващите избори БСП ще бъде класирана от избирателите на същото място, на което е и «Левски» в крайното класиране на българското футболно първенство ….!

Нямаше и как да бъде иначе, когато набедените за част от “гражданското общество” хора не бяха в състояние да артикулират собствените си конкретни искания, а повтаряха като папагали мантрите на обезумелият от страх за собственото си бъдеще Радев….!

Многото центрове за управление на протеста също предрешиха резултата от протеста….Радев, Христо Иванов -“сопола” и някакво си “отровно трио” …..набързо “сковано” в ТВ студиото на Сашо Диков от “прогнили дъски” и “ръждиви пирони”, което като “орела, рака и щуката” с нескопосаните си действия, наподобяващи поведението на “слон в стъкларски магазин” изпортиха изцяло замисъла на Черепа да предизвика масови безредици и да бутне не толкова правителството, колкото главният прокурор, който му повдигна около двадесет обвинения и го принуди да емигрира в ОАЕ….!

С други думи, този път “българската цветна революция” катастрофира преди още да е стартирала….

Ако трябва да обобщим причините за фал-старта й с предимство трябва да се отбележи факта, че този път чаканата “отвън” помощ не дойде….., което предполага “сметката да е правена предварително в отсъствие на кръчмаря”….

На второ място всеки един от менторите на протестите очевидно заложи на свой дневен ред, нямащ нищо общо с дневният ред на другите тарикати, а най-малко с този на протестиращите ….

Трето, всеки протест, чийто претенции са базирани на принципа:”….не знам как е, но не е така…?!”, е предварително обречен и животът му приключва с изчерпването на гражданската енергия…..

Четвърто, протестът до голяма степен стана курбан на политическата и юридическа неграмотност на Радев, който артикулира претенции в разрез с Конституцията и разделението на властите, с което смути много от протестърите, чието ниво на интелигентност значително превишава това на самият Радев….

В края на краищата нямаше как разочарованите от поредната гавра с въжделенията им да не си кажат…..ФИНИТА ЛА КОМЕДИЯ….!!!

Ще се видим на изборите през идващата година напролет….»

Коментар AA

Още веднъж да повторим това е българската версия на сайта НЮЗФРОНТ.ИНФО, който е главния рупор на руската задгранична пропаганда. В него не може да попадне никакъв материал без той да отговаря на интересите на Кремъл. В редица страни от ОНД и Източна Европа този сайт е официално блокиран.

Обърнете внимание не толкова и само върху езика на омразата, който се разпределя равномерно между протестърите и президента, но и за пръв път определението, които има далекоотиващи последствия. Според автора, а това изглежда е оценка и на Москва /противното означава, че материала не би се появил/, че случващото в България е „цветна революция“, по подобие на грузинската и украинската.

Което автоматически поставя сегашните власти в положение на Янукович и на руски проксита. Вероятно трябва да чакаме анексия на някоя част от българската територия по подобие на Грузия и Украйна.

https://bgr.news-front.info/2020/07/22/rodeniyat-chrez-metodite-na-politicheskiya-inzhenering-spontanen-protest-ochakvano-zapochna-da-se-raznasya-kato-oblak/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Подкрепете и проекта Алтернативата на alternativata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *