АкцентАнализи & Алтернативи

Алтернативи & Анализи: Заключителни думи на Навални във филма за двореца на Путин

Мислете за България, ние нямаме богатствата на Русия, за това крадат лично от вас.

„Те никога няма да спрат да крадат. Напротив, ще крадат все повече и повече. Докато цялата страна не бъде съсипана.

Русия все още продава нефт, газ, метали, торове, дървен материал в огромни количества, а доходите на населението продължават да падат и да падат. Защото Путин има дворец. И Кабаева и Кривоногих. И всеки по-малък чиновник има свой дворец и своя Кабаева.

Ще живеем нормално само когато спрем да толерираме чиновници, които крадат. Преизберете ги. И ако откажат да проведат честни избори, ще излезем на улиците и ще ги отстраним от властта по друг начин.
Именно това отличава бедните страни от богатите.

В богатите страни хората излизат на улицата при най-малкото възмущение и чиновниците се страхуват от това.

В бедните страни хората толерират и служителите провеждат референдуми, за да разширят своите правомощия. И казват: изчакайте още малко. Ние сме на власт едва от 20 години.

И вижте какво правят. Всеки ден нови закони, забраняващи критиките към властите. Всички, които са недоволни, са чуждестранни агенти. Вече е забранено дори да агитирате за кандидати на изборите, които харесвате, и да критикувате „Единна Русия“. Путин и неговата група крадци искат доживотна и неконтролирана власт.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




Стигнахме до там, че вече не е група хора, които ограбват държавата, а самата държава се превърна в инструмент за кражба. ФСО и Росгвардия охраняват дворците. Съдиите затварят недоволните в затвора. ФСБ създаде група убийци, чиято задача е просто да убие тези, които отказват да мълчат.

Но добрата новина е, че ние сме много много повече. Путин и всички, които го пазят, крадат за него, фалшифицират избори за него – това са няколкостотин хиляди души. А  има десетки милиони от нас, ние просто не вярваме в силата си.

Ако всеки, който гледа това видео, го разпространи, ще разкъсаме цензурата на парченца. Ако 10% от недоволните излязат на улицата, тогава няма да посмеят да фалшифицират. Ако всеки от нас се регистрира и участва в „Умното гласуване“, тогава партията на Путин за кражби и деградация „Единна Русия“ ще загуби изборите, ще започне политическа конкуренция и постепенно ще се подобри качеството на политиката и чиновниците. Ще се появят справедливи съдилища. Нормални прокурори. Кражбата в такъв мащаб като сега ще стане невъзможна. И стъпка по стъпка ще живеем по-добре и ще сме по-богати.

Трябва само да спрем да бъдем търпеливи. Спрете да чакате. Спрете да губите живота си и данъците си за обогатяване на тези хора.

Бъдещето ни е в нашите ръце. Не мълчете. Не се съгласявайте да се подчинявате на пируващите злодеи.

Алексей Навални

Мария Певчих

Георгий Албуров

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Подкрепете и проекта Алтернативата на alternativata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *