Президентът на България е в приятелски кръг с почетния консул на Русия в България

От известно време в публичното пространство витае списък на неправителствено сдружение, регистрирано в Пловдив като ложа „Слънце Ориент“, известно и като Пловдивската ложа, ложата на Гергов и т.н. Става дума за масони, които обаче са по-скоро клуб по интереси, тъй като не са признати, но за сметка на това са добре приети от масонските ложе в Москва и Санкт Петербург. За нас представляват интерес хората, които определят или са определяли геополитическата ни насоченост през годините. В списъка от 2008 г. под номер 62 е Румен Георгиев Радев, българският президент. Този клуб по интереси е регистриран през 2005 г. От 1.01.2008 г. Георги Гергов става почетен консул на РФ. Начина на действие на руските спецслужби, ме навежда на мисълта, че г-н Гергов е почнал да събира привърженици на идеята си. В редица публикации в сайтове са излизали снимки на досегашния съветник или секретар на президента Радев, което започва да ме притеснява. Ако списъкът и снимките са верни, имаме двама ръководни кадри, обвързани с г-н Георги Гергов. Това коментира в студиото на Алтернативата Григор Здравков от Легия „Антимафия“.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Да си масон не е позорящо. Напротив, много хора считат, че са елитът на обществото. Тук говорим, че президентът на България е в приятелски кръг с почетния консул на Русия в България. Въпросът се решава, ако г-н Радев започне да коментира пред обществото упреците и сигналите срещу него. В сайта „Афера“ излезе филмче, в което г-н Узунов си тръгва с плик. Г-жа Кулезич пита директно дали Цацаров е член на въпросната ложа. Той отрича, но присъства в списъка. В него присъстват и цели семейства, примерно баща с двама синове, т.е. масонски родове. Липсват представители на ГЕРБ, защото по онова време те още не са били партия. Просто показвам непряко обяснение защо Радев така постъпва.


Поради изолацията на РФ заради войната в Украйна, ръководството ѝ все повече разчита на неформални неща. Един от основните двигатели са сдруженията им, вкл. масонството, розенкройцерите и тамплиерите. Това, което не могат да свършат политиците, тъй като са публични личности, се върши през такива клубове по интереси. Мостовете се градят със строителни материали и финансиране.
Гергов минава за кадровика на държавата при един служебен кабинет. В президентството единственото, от което се притесняват, е да не излизат видео кадри от обредите на други техни служители, вкл. на самия Радев. Когато човек се притеснява от нещо, е много по-лесно манипулируем, а в момента върви търговия с такива снимки. Тъй като това нещо има юридическа регистрация, няма нищо по-лесно да се направи бърза проверка. Ако този клуб по интереси бъде признат и навън, ще се опитат да продават влияние у нас през взаимовръзки.
Видно е, че властта се услажда на г-н Радев. Няма да му бъда съдник, просто е крайно време да отговори на обществото. Дори не споменаваме „пътя на копринката“ и други новоприети членове между 2008 и 2022 г., посочи Здравков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *