Прокарали сме пътека, по която вървят доста млади хора, свирещи блус

Интересува ме цивилизованата част на планетата. През март тази година ходих да свиря и в Киев. Приемам войната много лично, защото с началото на болшевизма е започнал много тъжен и агресивен период за човечеството. След него руската култура почти загубва представителите си, което ни касае индиректно, защото открай време сме подвластни на Русия. Нашата свобода може да бъде изкована единствено и само без Русия. Въпреки всички хибридни лъжи и измами в пространството, ако човек чете историята ще се ориентира. При Горбачов нямаше русофили и русофоби. Надявам се след края на войната Русия да тръгне по цивилизован път. Неспасяем оптимист съм. В Германия нацизмът е категорично отречен, докато у нас децата и внуците на комунистите се гордеят с този факт. За кмет на София е предложен потомък на сатрапи от ДС. Категорично не подкрепям кандидатурата му. От момента, в който демократичната общност се прегърна с БСП и гурото на чалгата, съм против. За съжаление, за каквото съм казал, съм излизал прав, коментира в студиото на Алтернативата музикантът и фронтмен на Подуяне блус бенд Васко Кръпката.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Фестивалният живот, доста интензивен в България, те отделя от нещата. Ясно е, че няма да влизаме в сценария на злите сили, но в България има и друг живот: още от пролетта започват поредица бирфестове, мотосъбори, поне два фестивала на домашната ракия, фестивал на козето мляко и т.н. Блусът може да се свири и на рокфест, и на блусфест, и на джазфест. Изкарваме прекрасни фестивални лета. Хората в провинцията са изключително трогателни. На фестивала в Миндя ме чакат двайсетина деца с въпроса: „Васе, с какво почваме?“ и се качват и пеят с нас. Това е голямата ни награда. Прокарали сме пътека, по която вървят доста млади хора, свирещи блус. Чалгата е съвършено различен свят, изграден от мутрите и мафиотите. Те превзеха сцената и резултатът е, че някои от тях вече са в парламента, а авторката на пошли чалгарски текстове е шефка на СЕМ. Отвратително!
Категорично не подкрепям 99% от нещата, които Милена Славова пише във фейсбук. На обратната страна съм. Надявам се, че мога да помогна за спасяването на душата ѝ. За мен е важно. Тя ги обиди, те я засипаха с помия, заплашват я, включително и дъщеря ѝ, и се изгавриха с нейните песни, което не е справедливо. Затова с мотористите отидохме да я подкрепим като личност, защото я превърнаха в жертва. Но какво по-хубаво за една рок звезда от това да те осъди гей обществото за остър език, реторично запита в заключение Кръпката.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *