АкцентБългария

Явно желанието на сънародниците ни е да вървим към автокрация. Искаме си месия

Политическите ситуации често ни улесняват. Едва ли моята карикатура е провалила изборите. Щом обществото не излиза да гласува, значи получава това, което иска. Така се получава заради апатия или дървено философстване. Всички са разбирачи, но накрая 79% са недоволни от изборите, а гласуват 34. Ние винаги мислим впоследствие. Фалшивите дипломи за висше образование са между 300 и 500 хил., коментира в студиото на алтернатива карикатуристът Чавдар Николов.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940


Смехът се променя. Няма да им е смешно са следващите поколения това, на което се смеем днес. Лошото е, че след пет години някои карикатури още ще са актуални. Да му мислят социолози и политолози. Това, което се опита за направи ПП-ДБ с плаката, не е черен пиар. Черен пиар ли е ДАНС постоянно да бъде използван в политическите борби? Или прокуратурата да се използва като бухалка. Или КЗК? Всички тези гадости са следствие на невероятния разгул на Борисов и Пеевски. Нима това не е черен пиар? Как така?! Според Политико при 500 платени билборда хората, на които са платени, отказват да ги качат. Фасадна демокрация и съсипана журналистика. Всичко е следствие на Борисов, Пеевски и Доган. До падането на Лафка на нас ни се отказваше разпространение. Изхвърчах заради една карикатура от Нова тв. Борисов не е премиер, той е главатар.
С 300 зора „Прас прес“ си върви. Не мога да не призная, че съм разочарован от случилото се на изборите, но няма да подавам оставка. Няма да се отказваме. Демокрацията е като хляба (по Р. Ралин). Явно желанието на сънародниците ни е да вървим към автокрация. Искаме си месия. Няма да ни са размине с това мислене, посочи в заключение Николов.

Product Image
Абонирайте се за Daily Brief A&A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *