АкцентБългария

Очаквам маймунарникът от края на 50 НС да не бъде допускан повече. Сърцето е там – в парламента

Джентълменството започна да изчезва преди десетина години, когато се появи грозното говорене. Путин постави началото. Джентълмени в българското политическо пространство все още го има, но те са малцинство. Има шанс да се възпитават обществени нрави. България е част от световните тенденции. С появата на Харис в САЩ виждаме сериозен отпор на културната диващина, която стигна и до нас. Културните революции тръгват от Америка. Слънцето винаги изгрява от Запад. Харис събра достатъчно хора около себе си, които да религитимират цивилизованото и учтиво поведение, коментира в студиото на Алтернативата политологът проф. Евгений Дайнов.

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Има предизборни кампании, които не излъчват смислени послания, мобилизиращи гласове. Има държави, в които е легитимно да си песимист и циник. У нас песимизмът е разрушителен. Бъдещето ни се решава на американските избори, на фронта в Украйна и в Ливан и Иран. Цивилизацията, в която живеем е само на 400 години е истинско чудо, тръгнало от промяната на мислене и действие. В основата си българския народ е възпитаван като умерен и приличен. Автентичните селяни са много по-почтени джентълмени от софийските шмекери. Очаквам маймунарникът, с който беше закрито 50 НС, да не бъде допускан повече; да не превземат маймуните парламентарната трибуна – това е най-важното! Сърцето е там – в парламента.

В крайна сметка всички сме това, което ние сме решили да бъдем. Все още не сме провалена държава. Член сме на ЕС и НАТО, коментира в заключение политологът.

Product Image
Абонирайте се за Daily Brief A&A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *