АкцентБългария

BGR.NEWS-FRONT.INFO: «Радев има какво да крие, затова обяви война на прокуратурата»

(Дез)информация/Анализи

По-мъдрите от нас хора са казали, че който няма кауза, търси войната. Радев няма кауза и търси войната. Това заяви презиндетът на Бълагрия от 2012 до 2015 г. Росен Плевнелиев пред Нова телевизия.

По думите му Румен Радев търси конфронтация и това е най-големият проблем в България.

Плевнелиев е категоричен, че държавният глава трябва да търси, съгласие, диалог, а не хаос.

Очаквам президентът Радев да продължи с конфронтационните си действия, защото това му изнася, подчерта Плевнелиев.

Мандатът му ще остане като първият изяцяло провален мандат, никакви приоритети, никаква ангажираност към някаква кауза, никакви резултати, изтъкна още той.

Плевнелиев посъветва останалите политици да се занимават с по-смислени каузи, като това да отговарят на исканията на гражданите по един демократичен начин. В никакъв случай да не размахват юмруци.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни




Според него не трябва има остър тон между президента и прокуратурата. Плевнелиев е на мнение, че Радев трябва да съдейства на органите на реда. 

Коруцията не се бори с ултиматуми и вдигнати юмруци, а с битката за истината, подчерта той.

По думите на презиндета Плевнелиев остава привкуса, че Радев има какво да крие и затова отказва да съдейства на прокуратурата. 

Той напомни, че заедно с президента Първанов са били подложени на много по-жестоки проверки от прокуратурата по време на своите мандати, но са останали чисти, защото са съдействали на институциите.

Плевнелиев е на мнение, че не трябва да има предсрочни парламентарни избори, а когато дойде време за тях да си премерят силите и най-вече каузите по демократичен начин. 

Не бива да се допуска дестабилизаиция и конфронтация, това угажда на Корнелия Нинова, Румен Радев, Мая Манолова, Васил Божков и Слави Трифонов, смята Плевнелиев.

По думите му инситуциите трябва да продължат да работят посветено и да се въоръжим с търпение.

Коментар на АА

Както многократно сме посочвали сайтът НЮЗФРОНТ.ИНФО в българската версия е най-активния в българското медийно пространство сайт разпространяващ руска пропаганда и официални гледни точки, както и целева информация за проруските кръгове у нас.

Неговото съдържание е разделено на собствени статии /пряка пропаганда/, препечатки от целеви информационни източници /непряка пропаганда/ и такива от български /микс от двете/. Тези от България се делят на два вида – едните са новини с преобладаващ коментар, чиято цел е да отрече или опровергае съдържанието и такива като този пост,  който цитираме без намеса.

Това е симптоматично за позиции от български източници, които руските контролни центрове искат да достигнат до читателите на този сайт в автентичен вид. Не случайно темата за отношението към правителството разцепи и БСП.

Обърнете внимание – президентът Плевнелиев намери за добре да се групира в аргументите си с най-отявления проруски президент у нас Георги Първанов, за да отрече  сегашния президент Радев.

Повече няма да коментирам – четете и се дивете.

https://bgr.news-front.info/2020/07/12/radev-ima-kakvo-da-krie-zatova-obyavi-vojna-na-prokuraturata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Подкрепете и проекта Алтернативата на alternativata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *