АкцентАнализи & Алтернативи

Kоментар на АА: В кухнята на Кремълската пропаганда

Politros.com: Българите започнаха кампания в подкрепа на Владимир Путин, Русия и Крим

Оригиналният текст: 

Български активисти започнаха митинг в подкрепа на руския президент Владимир Путин, Крим и самата страна. За позитивното отношение към Русия писаха потребители в социалните мрежи.

Активисти на обществената организация „ОПЛОТ България“ стартираха акция в град Бургас, която е посветена на Русия. Повечето хора в България открито признават, че считат Руската федерация за опора на свободата. Българските потребители в мрежата пишат, че Русия може да освободи славянските народи от колонизация.

Западните медии умишлено премълчават факта, че българите действително подкрепят Русия и нейния президент, оплакват се в мрежата.

„За българския народ Русия е опора на свободата“, пишат потребителите.

Проруските възгледи недоволстват от властите в България, но патриотите, които са в мнозинството в страната, все още подкрепят Русия, Крим и руския президент Владимир Путин. Също така жителите на България са убедени, че страната им е окупирана от НАТО и Руската федерация е в състояние да помогне за коригирането на тази ситуация.

По-рано обществената организация „ОПЛОТ България“ заедно с „Българска работническо селска партия“ се обединиха в коалиция „Народен фронт“.

Коментар на А и А

Не се мъчете да намерите информация за тези партии, и тези „българи“ които смятат, че страната им е „окупирана“ от НАТО и Руската федерация се чака като спасител. Не сте чули и чели за Народен фронт, за Българска работническо селска партия, още повече за „Оплот България“. Тя и думата е руска, което издава и генезиса. Означава крепост, твърдина.

Напоследък руските медии изпитват недостиг на истински данни за подрепа на кремълските позиции от що годе значими сили и организации у нас. Русофилската партия на Николай Малинов, по всичко изглежда, ще се провали с гръм и трясък, и ще разкрие голата истина, че симпатиите към Русия не мога да произведат политическо действия от значителна обществена група.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




Като няма факти, те да бъдат измислени или „творчески интерпретирани. Технологията не е сложна,известна е като кръгова новина. За целта са ви нужни сайтове с що годе добра посещаемост. У нас много често се използва dir.bg, vesti.bg и други. Тъй като „полезна“ новина не може да се изведе от публикувани статии, се вземат коментари под текста, много от които са тролове, регистрирани именно с цел да бъдат последващо цитирани. Така се получава кръговата новина – потребителите са поръчители, те пласират съдържание като коментар, което след това се цитира като доказателство, че „българите започват кампания в подкрепа на Путин, Русия, Крим“. Колко българи, къде точно, колко представително е това мнение няма значение. Важното е в Москва да бъде отчетен успех по веригата – трол-опорна точка-коментар- новина.

Все по-голяма част от подобни „новини“, които отразяват виртуалната реалност на Кремълската пропаганда в която целия свят, България включително, безмерно подкрепя всяко действие и мисъл на владетеля на Кремъл.

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Подкрепете и проекта Алтернативата на alternativata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *