АкцентБългария

Битката е да спрем Пеевски! Протестът е утре от 18 часа пред МВР

Твърденията ни са документирани. Твърдим, че документът е истински. Публикували сме го с подписа на министъра. Той доказва, че министър Илков не разтваря чадъра, а самият той е чадъра, който Пеевски държи над купувачите на гласове. В съобщение между полицейски служители се твърди, че Дани Кучето – чадър на Пеевски за гласове. От думи на министъра става ясно, че това е Даниел Бараков, шеф на ОД на МВР-Пазарджик. И вместо да предприеме действия, той разпорежда разследване на служителите и на БОЕЦ. Внесъл съм лично сигнали до всевъзможни инстанции и в петък ми се обадиха, че ме издирват от РП-Пазарджик, за да ми се снемат сведения. В неделя сутрин тормозиха семейството ми във Видин, знаейки, че съм в София. Миналата година по сходни причини бях арестуван и вкаран в ареста. Сега отново не викат на разпит уличените, а мен. Това показва безсилието им, коментира в студиото на Алтернативата Георги Георгиев от БОЕЦ.  

Подкрепете проекта Алтернативата на https://alternativata.bg/donations/za-alternativata/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Никаква реакция от Радев по сигнала. А той и Главчев – също сезиран – са единствените, които могат да отстранят Илков. Реакции от институциите също няма. Абсурдно е да има 250 проверки и 30 задържани. А трябваше да са 1000. В схемите на Пеевски са замесени около 3000 човека, вкл. стотици служители на МВР от областните дирекции. Дилърите или бароните биват лично привиквани. Днес публикувахме още имена на полицейски служители, отстранени от длъжност. Хора, работили по сигнал за купуване на гласове от ДПС. В момента Илков е висшата марионетка на Пеевски в системата. Самите избори и участието ни в тях стават безпредметни. Пеевски ги превръща в огромно престъпление и участието ни само легитимира властта му, превръща ни в престъпници. Призовавам всички да гласуват, но преди това Илков трябва да е отстранен! Фокусирани сме в момента върху него.

МВР на Пеевски съхранява, транспортира и охранява машините и никой друг няма достъп. Така е с бюлетините и изборните книжа и всички изборни секции; МВР охранява и транспортира и всички представители на СИК-овете и РИК-ове. С такова МВР сме обречени. Битката е да спрем Пеевски! Като гражданска организация сме на терен. Протестът е утре от 18 часа. Дано сме хиляди и спечелим битката, призова в заключение Георгиев.

 

Product Image
Абонирайте се за Daily Brief A&A

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *