Светът

BGR.NEWS-FRONT.INFO: Захарова за британската ВВС: Каква студена пресметливост и манипулация! Трябва да бъде глобена!

(Дез)информация/Анализи

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова обвини BBC, че умишлено създава негативно възприятие за зрителите към Русия и всичко свързано с нея на фона на разпространението на коронавируса. Според нея британският регулатор трябва да глоби компанията за това. В същото време Захарова призова BBC да говори повече за реалностите във Великобритания.

Британската корпорация BBC трябва да бъде глобена за създаване на негативно възприятие за Русия, категорична е говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни.




На страницата си във Фейсбук тя обърна внимание на факта, че „абсолютно всичко“, което BBC разказва за Русия, е „внимателен подбор на думи, изрази и емоции, които трябва да формират негативно възприятие за действителността“.

«Ограничителните мерки, карантината и самоизолацията, медицината, отмяната на парада, технологиите за разпозване на лица в изложението на ББС трябва да поставят кръст на Русия като на част от общата световна реалност със своите плюсове и минуси, традиции и особености, проблеми и постижения», подчерта Захарова.

«Време е да дадем оценка на тази студена пресметливост. Без милост, без състрадание, само с изпълнение на заповед“, обърна внимание представителят на руското външно министерство.

* https://bgr.news-front.info/2020/04/19/zaharova-za-britanskata-vvs-kakva-studena-presmetlivost-i-manipulacziya-tryabva-da-bde-globena/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *