АкцентСветът

Worldpipelines.com: TAP пуска покана за участие в търг за закупуване на газ за оперативната фаза

(Дез)информация/Анализи

До 22 юни 2020 г. Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) възнамерява да публикува на своя корпоративен уебсайт покана за търг (ITT) за закупуване на газ, необходим за оперативни дейности, включително зареждане с гориво на компресорните станции. Този търг се провежда като подготовка за старта на фазата на търговските операции, планирана за четвъртото тримесечие на 2020 г.

Опитът от ITT ще определи условията на тръжния процес, за които всеки участник в търга се счита, че е приел да участва. На уебсайта на TAP ще бъде наличена и проформа, формуляр за Изразяване на интерес (EoI), така че квалифицираните страни да регистрират своя интерес и да получат пълния пакет ITT.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни




Накратко тръжния процес:

Период на доставка: от началото на търговски операции на TAP до 30 -ти септември 2021.

Точки за доставка: Точката за взаимно свързване на Melendugno (чрез виртуален поток) и Виртуалната търговска точка за TAP (VTP), достъпна за доставчици на TAP, притежаващи твърд транспортен капацитет за съответния период.

https://www.worldpipelines.com/project-news/17062020/tap-to-launch-invitation-to-tender-for-purchase-of-operations-phase-gas/

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *