Tsargrad.tv: Пандемията COVID даде на Путин и Тръмп неочаквана награда: Научихa ли света?

(Дез)информация/Анализи

Руският президент Владимир Путин, американският му колега Доналд Тръмп и няколко други световни лидери, включително Александър Лукашенко и Реджеп Тайип Ердоган, неочаквано получиха комичната Шнобелова награда. Както беше отбелязано, тази неочаквана награда им беше присъдена за „използване на COVID пандемията, за да научи света, че политиците могат да имат по-силно влияние върху живота и смъртта от учените и лекарите“.

Няколко световни лидери неочаквано станаха лауреати на скандалната комична награда Шнобел тази година. Сред тях са руският президент Владимир Путин, американският му колега Доналд Тръмп, беларуският му колега Александър Лукашенко, турският му колега Реджеп Тайип Ердоган, бразилският лидер Джаир Болсонару и британският премиер Борис Джонсън.

Тези статии, анализи и коментари са възможни само благодарение на вашата съпричастност и дарения, които са единствените гаранти за независимост и обективност в работата на екипа на Алтернативи и Анализи.
Подкрепете ни
Антинобеловата награда, припомняме, се присъжда за нестандартни идеи и странни, понякога дори абсурдни научни постижения. Как успяха световните лидери да попаднат в списъка на лауреатите?

Коментар на АА

Връчването на тази „награда“ е подходящо напомняне на политиците в света, че в последна сметка шансовете на човечеството да пребори поредното предизвикателство зависят основно от учените и лекарите.

https://tsargrad.tv/news/pandemija-covid-podkinula-putinu-i-trampu-neozhidannuju-nagradu-nauchili-mir_281968

Благодарим ви за даренията в PayPal и по директната сметка на сдружението Алтернативи и Анализи IBAN BG58UBBS80021090022940

Подкрепете и проекта Алтернативата на alternativata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *